Næringseiendom: Råd Du Kan Bruke

Hvis du leter etter et sted for bedriften din, må du huske å velge nøye. Beliggenhet er en av de største faktorene knyttet til suksessen eller fiaskoen til en bedrift. Nedenfor er noen andre ideer som vil hjelpe deg når du våger deg inn i en verden av kommersiell eiendom.

En leilighet trenger ikke å være ditt eneste valg for næringseiendom. Mange kjøpere har en tendens til å tro at det å drive en leilighetsbygning er det enkleste valget, men la deg være åpen for andre investeringsmuligheter. Kontorbygg, tomter, industrilagre er alle muligheter du bør være åpen for.

Vær oppmerksom på at du kan tape penger før du til og med kjøper eiendommen. Å gjøre due diligence og ha et kommersielt bygg riktig inspisert kan koste titusenvis av dollar. Inspeksjoner har en tendens til å avdekke varer som er avtalebrytere for kjøpet. Hvis det kommer opp, ikke kjøp bare fordi du allerede har satt inn penger til inspeksjonene. Stol på instinktene dine, hvis denne eiendommen viser seg å være et monster, ta tapet og vær takknemlig for at det ikke var mer.

Næringseiendom kan være en stor langsiktig investering. Når du leter etter en eiendom som du kan leie ut som leiligheter, se på eiendommer som har minst ti eller flere enheter, for å maksimere fortjenesten. Jo flere enheter en eiendom har, jo billigere er hver enkelt enhet.

Å rydde opp i nabolaget ditt kan gjøre underverker for eiendomsverdien din, spesielt hvis det er flere nedslitte eller forlatte bygninger i ditt område. Det beste du kan gjøre er å rapportere helse- eller sikkerhetsrisikoer til myndighetene. Denne typen sikkerhetsrisikoer kan omfatte knuste vinduer, rustne gjerder, rusk og ting av denne art. Hvis myndighetene vil rydde ut nabolaget for deg, kan du ende opp med å spare penger på riving og øke de samlede eiendomsverdiene i nabolaget.

Se på nabolaget du tenker på å investere i, du vil sjekke ting som arbeidsledighet, inntektsnivå og forskjellige ekspansjonsrater, slik at du har en ide om hvor nabolaget står, og hvilket potensial det har i fremtiden. Eiendommer som ligger i nærheten av store arbeidsgivere, som sykehus, skoler eller distribusjonssentre, er ofte mer etterspurt i alle prisklasser.

Når du leier ut en eiendom, prøv å være forberedt på en ledig stilling. Å ha en ledig stilling i en av eiendommene dine kan koste deg mye penger. Hvis du har en ledig stilling, prøv å fylle den så raskt som mulig. Du bør alltid huske at du kanskje må ha litt penger satt til side i tilfelle ledig stilling fordi du sannsynligvis vil oppleve en av gangen.

Nå som du har informasjonen du trenger for å lykkes, kan du jobbe for å finne det perfekte stedet for virksomheten din og forhandle mye. Basert på din spesifikke type virksomhet, bare husk at den potensielle gropen faller og gjør det du kan for å unngå dem.

Får Inn Mer Salg I Næringseiendom