Gå Inn I Næringseiendom?

Å investere i det kommersielle eiendomsmarkedet kan være et dobbeltkantet sverd. Du kan bli veldig velstående, eller du kan miste skjorten. Du bør være klok om de bestemte eiendommene du investerer i, samt hvor nøyaktig du går for å sikre ressursene til å kjøpe dem. Denne artikkelen vil hjelpe deg med å ta en utdannet beslutning i de fleste eiendomssaker.

Forhandle, enten du er kjøperen eller selgeren. Bli hørt og kjemp for å få en rettferdig eiendomspris.

På eiendomsmarkedet anbefales både kjøpere og selgere å holde åpent til en potensiell avtale er godt og virkelig forseglet. Det er fristende å forplikte seg til et bestemt tilbud eller hjem når salgsprosessen nettopp har startet. Det er stor avstand mellom en rente uttrykt og penger skiftende hender; huseiere som forplikter seg til en avtale for tidlig risikerer å bli utnyttet.

Nettverk og få forbindelser med andre eiendomsinvestorer, da dette er en utmerket måte å lære om gode tilbud. Ikke bare er dette en god måte å finne mulige eiendommer å kjøpe, men du vil også få mye kunnskap fra andre investorers forskjellige erfaringer.

Et tips til å være en god utleier er å sørge for at du sjekker referansene til alle du ønsker som leietaker. Noen ganger kan folk sette på et godt show og virke som om de ville være gode leietakere når de i virkeligheten ville skape mange problemer for deg. Bedre å være trygg enn å beklage.

Prøv å gjøre avtaler for å se noen av eiendommene du er interessert i på samme dag i et veldig nært tidsrom. Dette er en god ide fordi du vil kunne gjøre en god sammenligning av alle egenskapene mens alt du så fortsatt er friskt i tankene dine.

Selv om du er veldig kjent med prosessen med å investere i boligeiendommer. Ikke vær overbevist om din evne til å navigere gjennom den komplekse og svært tekniske prosessen og protokollen for å kjøpe næringseiendommer som en del av eiendomsporteføljen din. Dette kan spare deg for tusenvis av dollar i juridiske eller regnskapsmessige feil.

Innhente og studere informasjon om antall og typer virksomheter rundt hver næringseiendom du vurderer, basert på den underliggende typen virksomhet som sannsynligvis vil okkupere eiendommen. En delikatesse- eller restaurantplass er kanskje ikke det beste alternativet hvis det er dusinvis av etablerte spisesteder innenfor en radius på 8 km.

Vær sympatisk mot den andre parten i kjøpet eller selge. Selv om du ikke trenger å gi innrømmelser til dem, er det fortsatt nødvendig med sympati i samtaler. Husk at selv om dette er et kjøp, er du begge fortsatt mennesker, og litt høflighet går langt. I noen tilfeller kan det til og med bidra til å forsegle avtalen.

Som nevnt tidligere i denne artikkelen, er næringseiendom ikke en gratis kilde til penger. Du må legge ned innsats, tid og en stor kapitalinvestering for å få det til å lykkes. Selv om du gjør det, kan du fortsatt tape penger.