Vil Du Kjøpe Eller Selge Næringseiendom? Prøv Dette Gode Rådet

Suksess som kommersiell eiendomsmegler kan skje med hvem som helst; mange mennesker har gjort det. Det er ingen formel som er magisk i å gi deg et suksessfullt liv. Det som trengs er forståelse av bransjen, en god del hardt arbeid og erfaring. For god informasjon for å hjelpe deg med å finne suksess i næringseiendom, les artikkelen fremover.

For å lykkes i eiendom, er det viktig å kjenne sitt marked. Ofte vil relatorer som lykkes i ett marked, for eksempel store næringseiendommer, anta at deres suksess vil oversette til andre markeder, for eksempel små bedriftseiendommer. Å gjøre forskningen for å forstå ethvert nytt marked som en relator vurderer å bli involvert i, er avgjørende for å lykkes.

Det er viktig å finne en bank som er villig til å jobbe med deg når du kjøper næringseiendom. Næringseiendom ses og verdsettes av finansinstitusjoner på en annen måte enn boligeiendom. Forvent å komme med en høyere nedbetaling også, omtrent 30 prosent og noen ganger enda mer.

Spør utleieagenten om utenfor BBQing er tillatt eller ikke. Hvis du liker sommer BBQs, sørg for at leilighetskomplekset du velger enten har utenfor GRILL installert, eller de lar deg bruke din egen. Mangelen på disse fasilitetene kan ødelegge sommerfesten din fullstendig, da du ikke kan gi maten du vil.

En av de viktigste beregningene som en investor kan bruke til å bedømme attraktiviteten til en næringseiendom er NOI, eller Netto driftsinntekter. For å beregne NOI, trekk første års driftskostnader fra eiendommens første års brutto driftsinntekter. En god investering vil ha en positiv NOI, noe som indikerer at eiendommen vil bringe inn mer penger enn det vil kreve å drive og vedlikeholde den.

Sørg for å inkludere en rett til å si opp avtalen på så mange dager skriftlig varsel med megleren din i din skriftlige avtale. På denne måten vil du kunne avslutte forholdet raskt hvis du finner ut at megleren din ikke gjør en god nok jobb for deg.

Når du leter etter en megler, er en av tingene du må fokusere på om de er generalist eller spesialist. En spesialist vil ha flere ferdigheter innen feltet du ser på, noe som vil tillate deg å få en best mulig avtale.

Når du kjøper næringseiendom for første gang, vær forberedt på å ta deg tid til å lære kontraktene, bestemme hva slags eiendom du ønsker å kjøpe og hvordan du kan gi tilbud. Det kan imidlertid være frustrerende tregt i begynnelsen, når det første kjøpet er fullført, vil avtalene utvikle seg raskere.

Å ha riktig tilnærming er en nøkkel til å lykkes med kommersielle eiendommer. Husk forslagene vi har presentert, og sørg for å bruke dem i bedriften din. Slutt aldri å lete etter nye måter å presse litt ekstra fortjeneste ut av investeringene dine. Etter hvert som du får mer erfaring, vil du bli mer vellykket.

Får Inn Mer Salg I Næringseiendom